Interieurfolie online bestellen bij Restylenow
favicon | Restylenow

Plakfolie

Bekijk het leven in kleur met ons plakfolie assortiment! Elke kleur geeft een unieke sfeer. Of het nu om ‘pop’-kleuren of sobere kleuren gaat, ze verfraaien uw muren en meubilair. Waar wacht u op om uw kamers of leefruimten een unieke persoonlijkheid te geven?

Prijs

tot

Look

Toon meer

Toon minder

Kleur

Toon meer

Toon minder

Afwerking

Geef je interieur een nieuwe look met onze plakfolie

Met plakfolie kun je op een voordelige manier je keuken een geheel nieuwe look geven. Onze hoogwaardige interieurfolie is geschikt voor het bekleden van allerlei objecten in huis, zoals keukenkastjes, het aanrecht, de koelkast en zelfs vensterbanken. Het enige wat belangrijk is, is dat de ondergrond vlak is. Hierdoor kun je jouw interieur eenvoudig vernieuwen zonder veel geld uit te geven.

Duurzame interieurfolie waar je lang plezier van hebt

De kwaliteit van de interieurfolie is essentieel om ervoor te zorgen dat het langdurig mooi blijft. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige folie die bestand is tegen slijtage en diverse invloeden van buitenaf. Hierdoor kun je jarenlang genieten van de vernieuwde uitstraling van je interieur. Het aanbrengen van de interieurfolie is zeer gemakkelijk, waardoor je snel een geheel nieuwe look aan je interieur geeft. Bekijk hieronder hoe je je eigen keuken gemakkelijk kunt wrappen!

Kies uit diverse soorten plakfolie

Bij Restylenow kun je diverse soorten plakfolie kopen die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke smaak. Zo hebben we effen kleuren, soft touch, hout, marmer, metaal, natuursteen, textiel, glitter en leer. Van elke categorie hebben we diverse kleurvarianten beschikbaar, waardoor je een ruime keuze hebt om je interieur volledig naar jouw wens te maken. Weet je het nog niet zeker? Bestel dan eerst de kleurenwaaier!

Plakfolie bestellen bij Restylenow

Restylenow is gespecialiseerd in maatwerk plakfolie. Je kunt bij ons gemakkelijk online de plakfolie bestellen die het beste bij jouw smaak past. Wij maken de folie volledig op maat, zodat deze perfect past op het oppervlak dat je wilt bekleden. Mocht je nog twijfelen over je keuze, dan kun je altijd contact opnemen voor meer informatie of advies.

Plakfolie

Veelgestelde vragen

Is het makkelijk om interieurfolie zelf aan te brengen?

Ja zeker! Onze interieurfolies zijn voorzien van luchtkanalen, waardoor luchtbellen onder de folie worden voorkomen. Hierdoor kun je de interieurfolie altijd gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen.

Verkleurt de interieurfolie in de zon?

Nee, dit zal niet gebeuren. Wij leveren hoogwaardige interieurfolie die bestand is tegen UV-straling. Daarnaast is onze interieurfolie ook bestand tegen vuil, water, slijtage en diverse vormen van slijtage, waaronder barsten, schilferen, vergeling en delaminatie.

Kan interieurfolie gemakkelijk worden verwijderd?

Interieurfolie is voorzien van een zeer sterke laag lijm. Dit is nodig om te voorkomen dat de folie gemakkelijk loslaat van meubels of bijvoorbeeld keukenkastjes. Dit maakt het verwijderen van interieurfolie lastiger dan bijvoorbeeld het verwijderen van statische raamfolie, wat uiteraard de bedoeling is!

Kan interieurfolie worden gereinigd?

Absoluut! Er kunnen natuurlijk altijd vlekjes ontstaan op de interieurfolie, net zoals in de keuken of op meubels. Je kunt de interieurfolie schoonmaken met een vochtige doek en, indien nodig, een mild schoonmaakproduct. Gebruik geen bijtende stoffen, schuurmiddelen, chloor of bleekmiddel voor het reinigen van je interieurfolie.

Zijn vingerafdrukken zichtbaar op de interieurfolie?

Nee, over het algemeen blijven er geen vingerafdrukken zichtbaar op de interieurfolie wanneer je de folie hebt aangeraakt. Dit kan wel het geval zijn wanneer je handen erg vuil zijn, zoals vet. In dat geval kun je natuurlijk de vingerafdrukken verwijderen met een vochtige doek en mild schoonmaakmiddel, zoals een biologisch afbreekbaar ontvettingsmiddel.